Antena 3 CNN Actualitate Vești proaste pentru turiștii aflați pe litoralul românesc! Zeci de tone de alge s-au strâns la malul mării. "O nouă maree verde ne-a lovit"

Vești proaste pentru turiștii aflați pe litoralul românesc! Zeci de tone de alge s-au strâns la malul mării. "O nouă maree verde ne-a lovit"

Litoralul românesc se confruntă cu o nouă maree verde! Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Dobrogea au strâns zeci de tone de alge care au format un imens covor verde  la malul mării.

Vești proaste pentru turiștii aflați pe litoralul românesc! Zeci de tone de alge s-au strâns la malul mării. "O nouă maree verde ne-a lovit"
Sursa foto: Facebook
09 Aug 2020   •   21:59

"De la Costinești în jos spre stațiunile din sudul litoralului (Saturn și Olimp), o nouă maree verde ne-a lovit în doar câteva ore. Dacă aseară, oamenii noștri de la #ABADL au acționat pe această zonă, ridicând zeci de tone de alge, astăzi ne confruntăm (iarăși) cu această imagine.

Algele de un verde crud denotă faptul că doar ce au ieșit la mal, așa că în această seară colegii mei vor avea iarăși de furcă pe această zonă a țărmului mării. Chiar dacă este un fenomen perfect natural pentru Marea Neagră, realizăm disconfortul produs turiștilor și constănțenilor și vom face tot ce putem să rezolvăm problema”, a declarat Bogdan Bola, directorul Administrației de Apă Dobrogea.

×
Subiecte în articol: litoral alge
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close