Antena 3 CNN Actualitate Vestul şi sudul României sunt din nou sub ape. Zeci de case au fost inundate

Vestul şi sudul României sunt din nou sub ape. Zeci de case au fost inundate

Vestul şi sudul României sunt din nou sub ape. Zeci de case au fost inundate
Sursa foto: Foto: georgeworxs.com
01 Mai 2014   •   08:15

Din cauza ploilor torenţiale din ultimele zile, râurile au ieşit din matcă, iar în oraşe canalizările nu au mai făcut faţă apei. În Caraş-Severin zeci de case sunt inundate, iar prin curţile oamenilor nu ai cum să treci fără cizme de cauciuc. Localnicii sunt disperaţi. Fântânile au fost şi ele afectate de viitură. La Timişoara, subsolul unui bloc a fost inundat în doar câteva minute .

În mai puţin de o jumătate de oră un cartier întreg din oraşul Bocşa a fost acoperit de ape.Localnicii au muncit cot la cot cu pompierii. Poliţiştii, primarul oraşului, până şi copiii au încercat să salveze lucrurile din case. Oamenii nu mai au acum unde să doarmă, dar nici apă potabilă.

La Timişoara canalizările nu au mai făcut faţă, iar subsolul unui bloc s-a umplut cu apă în doar câteva minute. Toată marfa din magazinul de la subsol a fost distrusă. Şi apartamentele de la parter au fost afectate. Câteva familii s-au trezit cu apa în casă. Oamenii sunt disperaţi, mai ales că meteorologii au anunţat ploi torenţiale şi în următoarele zile.

×
Subiecte în articol: inundatii inundatii romania ploaie
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close