Antena 3 CNN Actualitate Vezi ce dezvăluiri a făcut stareţa Mănăstirii Tăriceni despre tatăl copiilor ei

Vezi ce dezvăluiri a făcut stareţa Mănăstirii Tăriceni despre tatăl copiilor ei

Vezi ce dezvăluiri a făcut stareţa Mănăstirii Tăriceni despre tatăl copiilor ei
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Noi 2011   •   14:52

Stareţa care a născut două fetiţe susţine că tatăl copiilor ei nu este nici preot, nici călugăr. Femeia a dezvăluit această informaţie în cadrul unei scrisori pe care a trimis-o Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor. În aceeaşi epistolă, stareţa îşi anunţă retragerea din viaţa monahală, informează Mediafax.

"Am primit o scrisoare de la maica stereţă, care spune că se retrage din viaţa monahală. În această situaţie, ea va merge la familia sa, undeva în judeţul Iaşi", a spus arhimandritului Rafael Mîţ, de la Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor.

"Vom face o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de acest lucru. Până atunci, ne rugăm pentru sănătatea pruncilor şi a mamei, iar ancheta este în desfăşurare", a declarat diaconul Silviu Dascălu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.

Localnicii din Tăriceni susţin că stareţa a fost numită în urmă cu aproximativ trei ani şi că era dedicată vieţii monahale.

"Noi ştim că Sebastiana Gâtlan provine din zona Moldovei şi nu are familie. Era dedicată vieţii bisericeşti, dar ştiu că a mai avut cândva un necaz, nu ştiu ce a fost şi atunci, dar a mai fost plecată la o mănăstire la Amara. A venit, a plecat de la Tăriceni, apoi s-a întors. Era o persoană foarte atentă cu cei din jur, era apropiată de oameni şi lucra la un proiect pentru extinderea corpului de chilii", a declarat o localnică din Tăriceni.

Stareţa în vârstă de 40 de ani a şocat lumea monahală, după ce a născut două fetiţe la Spitalul "Sf. Pantelimon" din Bucureşti.

 

 

 

×
Subiecte în articol: scrisoare
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close