Antena 3 Actualitate Vezi cu ce oferte de toamnă vin agenţiile de turism în acest an

Vezi cu ce oferte de toamnă vin agenţiile de turism în acest an

de Antena3.ro    |    01 Oct 2011   •   20:19
Vezi cu ce oferte de toamnă vin agenţiile de turism în acest an
Sursa foto: Foto: turisteuropa.ro

A venit toamna, dar asta nu înseamnă că nu mai putem avea o vacanţă de vis. O săptămână desprinsă din basme poate fi trăită de orice român cu dare de mână. Agenţii de turism au scos arsenalul de oferte de toamnă, cu sejururi la castele impunătoare şi palate celebre.

Agenţiile au oferte interesante atât pentru cei care îşi doresc o nuntă ca a unui cuplu cu sânge albastru, cât şi pentru cei care vor doar să doarmă într-un pat regal.

O noapte la un castel din Franţa costă între 100 şi 180 de euro de persoană, fără masă asigurată sau transport. În Portugalia preţurile cresc până la 140 de euro de persoană. În Irlanda o noapte la castel ajunge la aproape 220 de euro, iar în Spania preţul poate fi chiar dublu.

O vacanţă la un castel faimos din Europa alături de persoana iubită costă pe măsura celebrităţii lui. Preţul minim pentru o săptămână de poveste, pentru două persoane, cu transport, masă şi divertisment asigurat, este de 8.000 de euro, dar poate ajunge şi la 60.000 de euro.

 
Get Adobe Flash playerAi imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close