Antena 3 CNN Actualitate Vezi declarațiile celor audiați în cazul lui Andrei Plăcintă, fiul senatorului PDL de Vrancea

Vezi declarațiile celor audiați în cazul lui Andrei Plăcintă, fiul senatorului PDL de Vrancea

Vezi declarațiile celor audiați în cazul lui Andrei Plăcintă, fiul senatorului PDL de Vrancea
Sursa foto: Foto: www.vechimoravuri.ro
11 Oct 2011   •   11:37

Andrei Plăcintă, fiul senatorului PDL de Vrancea, Sorina Plăcintă, a încercat să treacă de trei ori cu maşina peste victima sa, susţine bărbatul care a încercat să îl oprească pe fiul fostului ministru. Nici prietena acestuia nu s-a abţinut de la declaraţii și le-a mărturisit magistraţilor că Andrei Plăcintă a devenit agresiv când i-a spus că vrea să îl părăsească.

Nicolae Stan le-a povestit magistraţilor scenele prin care a trecut în urmă cu aproximativ 10 luni, atunci când a fost lovit cu maşina de Andrei Plăcintă. Bărbatul a declarat în instanţă că a aflat că maşina a trecut de trei ori peste el de la cei din jur, pentru că şi-a revenit abia când autovehiculul era ridicat de pe trupul său.

Odată cu Nicolae Stan a fost audiată şi Delia Harabulă, prietena lui Andrei Plăcintă, care le-a povestit juidecătorilor cum fostul iubit a devenit violent chiar şi cu ea.

Andrei Plăcintă este judecat pentru tentativă de omor calificat, tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere şi ultraj. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 12 de ani de închisoare.





×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close