Antena 3 CNN Actualitate Vezi imagini exclusive cu o frântura din viaţa Feliciei Vlădan şi a criminalului ei

Vezi imagini exclusive cu o frântura din viaţa Feliciei Vlădan şi a criminalului ei

Vezi imagini exclusive cu o frântura din viaţa Feliciei Vlădan şi a criminalului ei
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Mar 2012   •   21:16

Pentru prima dată de la oribila crimă din coafor, Observatorul vă prezintă imagini cu o frântură din viaţa Feliciei Vlădan. În timp ce ea pleacă la serviciu, Gheorghe se pregăteşte să-şi terorizeze vecinii.

Oamenii spun că, timp de şapte ani, au fost ameninţaţi cu moartea, agresaţi şi umiliţi. Ca dovadă, l-au înregistrat cu o cameră ascunsă. Imaginile şi plângerile vecinilor împotriva lui Vlădan au fost depuse la secţia 14 de poliţie. Autorităţile le-au ignorat.

Mulţi vecini se plâng că le-a tăiat curentul, le-a spart ţevile şi le-a dat cu spray lacrimogen în biroul firmei pe care o deţin la etajul 1. Şi nu s-a oprit aici. Pe unii dintre ei îi ameninţa frecvent cu moartea.

Mulţi dintre angajaţii vecinui său şi-au dat demisia pentru că se temeau să mai vină la serviciu.

Aşa au început să se adune la Secţia de Poliţie 14 şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4 numeroase plângeri pe numele lui Vlădan. Vecinii spun că poliţia l-a protejat în tot acest timp. Tot ei spun că Vlădan se baza şi pe ajutorul infractorilor.

Vecini lui Vlădan sunt hotărâţi să dea Poliţia în judecată pentru că o consideră complice la toate agresiunile la care au fost supuşi din 2005 şi până acum.


×
Subiecte în articol: criminal coafor
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close