Antena 3 CNN Actualitate Viața Nadiei Comăneci a fost dată peste cap de COVID-19. Mărturisirea neașteptată a Zeiței de la Montreal

Viața Nadiei Comăneci a fost dată peste cap de COVID-19. Mărturisirea neașteptată a Zeiței de la Montreal

COVID-19 i-a dat peste cap viața Nadiei Comăneci. Fosta mare gimnastă, în vârstă de 59 de ani, a ales să fie mai precaută decât mulți alții în ceea ce privește noul coronavirus, așa că în ultimele luni viața sa a fost departe de una nornală.

Viața Nadiei Comăneci a fost dată peste cap de COVID-19. Mărturisirea neașteptată a Zeiței de la Montreal
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    25 Dec 2020   •   17:00

"N-am mai ieşit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de faţă. Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin şi se mai deschid portiţele de siguranţă. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez.

Pot să spun că a fost un an acest an extrem de dificil pentru ţara noastră şi pentru întreaga planetă în acest an pandemic. Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de faţă aduce o bucurie şi un zâmbet, o speranţă că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta", a spus Nadia Comăneci, într-un interviu pentru DigiSport.

Stabilită în Oklahoma, Nadia era o prezență constantă la multe gale de renume ale sportului mondial sau diverse evenimente speciale nu neapărat dedicate gimnasticii, și călătorea, de regulă, în toată lumea.

Nadia Comăneci s-a retras din activitatea competiționala în 1984. Zeița de la Montreal are în palmares 24 de medalii câștigate la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Campionate Europene, dintre care 16 de aur.

×
Subiecte în articol: Nadia Comăneci
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close