Antena 3 CNN Actualitate Vicepremierul Daniel Suciu anunță o serie de investiții importante în sănătate: „Nicio guvernare, până la aceasta, nu a alocat vreun leu pentru Spitalul din Sibiu”

Vicepremierul Daniel Suciu anunță o serie de investiții importante în sănătate: „Nicio guvernare, până la aceasta, nu a alocat vreun leu pentru Spitalul din Sibiu”

Vicepremierul Daniel Suciu anunță o serie de investiții importante în sănătate: „Nicio guvernare, până la aceasta, nu a alocat vreun leu pentru Spitalul din Sibiu”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
15 Mai 2019   •   18:36

Vicepremierul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a declarat la Palatul Victoria că una dintre cele mai importante investiții din domeniul Sănătății se face în Sibiu, unde „domnul Iohannis nu a reușit să promoveze reabilitarea Spitalului din Sibiu”. 

„Secția de recuperare de la Sanatoriul Techirghiol, o investiție extrem de importantă. E singurul centru din România pentru recuperarea copiilor cu dizabilități, un proiect foarte frumos și de foarte mare ajutor. Spitalul de Boli paleative de la Botoșani, Spitalul Orășenesc de la Lipova, Spitalul de Boli infecțioase de la Zalău, Spitalul Orășenesc de la Vișeul de Sus”. 

„Prin PNDL, una dintre cele mai mari investiții în domeniul Sănătății se derulează în municipiul Sibiu, unde fost primar e actual președinte, Klaus Iohannis. Nicio guvernare până la aceasta nu a alocat vreun leu pentru spital. Cât a fost primar, domnul Iohannis nu a reușit să promoveze reabilitarea Spitalului din Sibiu, iar această guvernare oferă 30 de milioane de lei noi, 300 de miliarde de lei vechi, pentru reabilitare”. 

„Reabilitarea Cazinoului de la Constanța. În februarie, când am fost prima dată la Constanța, cred că nimeni nu mai credea că acest obiectiv poate fi readus la viață și pus în valoare. Estimăm că în această săptămână, această investiție va fi urcată pe SICAP. Conform programului de guvernare, ne-am asumat construirea a 30 de cămine studențești, dintre care patru se află deja în procedură de achiziție, și anume Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia, Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, Universitatea Dunărea de Jos din Galați și Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești”. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close