Antena 3 CNN Actualitate Vicepremierului Paul Stănescu: ”Există riscul să pierdem sute de milioane de euro. E o informație pe care v-o dau în premieră”

Vicepremierului Paul Stănescu: ”Există riscul să pierdem sute de milioane de euro. E o informație pe care v-o dau în premieră”

Vicepremierului Paul Stănescu: ”Există riscul să pierdem sute de milioane de euro. E o informație pe care v-o dau în premieră”
30 Mar 2018   •   21:52

Paul Stănescu a declarat că există riscul ca România să piardă sute de milioane de euro.

”Sunt lucruri care sunt în derulare, vorbim de programul național de dezvoltare locală. În prima parte vorbim de 16 miliarde de lei, partea a doua a PNDL sunt 30 de miliarde. Programele vor depăși 2020-2021 și vreau să vă spun că prioritar a fost pentru noi școlile și grădinițele și apa și canalizare, am avut niște criterii foarte bune (...) Există riscul să pierdem sute de milioane de euro, trei sau patru sute. Eu sper să nu pierdem nimic. E o informație pe care v-o dau în premieră (...) Sper să putem prelua aparatura încet încet. Așaa cum spunea premierul, să vedem și cu acele vouchere cât de repede ne putem mișca.”, a spus Paul Stănescu.

×
Subiecte în articol: risc euro investitii
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close