Antena 3 CNN Actualitate Vicepreşedintele CJ Argeş a murit la spital, unde fusese internat după ce-a aflat că mama sa a fost violată

Vicepreşedintele CJ Argeş a murit la spital, unde fusese internat după ce-a aflat că mama sa a fost violată

Vicepreşedintele CJ Argeş a murit la spital, unde fusese internat după ce-a aflat că mama sa a fost violată
Sursa foto: Foto: cjarges.ro
17 Ian 2011   •   10:53

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Florea Costache, a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul Clinic de Urgenţă Florească din Capitală, unde fusese adus în stare gravă. Potrivit Mediafax, acesta suferise un şoc la aflarea veştii că mama lui fusese tâlhărită şi violată, starea fiind agravată şi de probleme medicale mai vechi.

Florea Costache a fost internat săptămâna trecută la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde fusese adus în comă. La începutul acestui an, mama vicepreşedintelui CJ Argeş, Maria Costache, în vârstă de 77 de ani, a reclamat că a fost tâlhărită, fiindu-i furată din portofel suma de 50 de lei. Ulterior, femeia le-a spus poliţiştilor că a fost şi victima unui viol.

Fiul Mariei Costache a suferit un şoc, probabil la aflarea celor întâmplate. Pe fondul unor probleme medicale mai vechi, acesta suferind de hepatită, i s-a făcut rău, astfel că a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar ulterior la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Suspectul în cazul tâlhăririi şi violării femeii a fost reţinut săptămâna trecută, iar magistraţii au emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele acestuia.

Conducerea Consiliului Judeţean Argeş îşi exprimă condoleanţe în urma decesului vicepreşedintelui Florea Costache.

"Florea Costache şi-a legat numele de tot ce înseamnă administraţie publică judeţeană, fiind primul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, în perioada 1992-1996, şi vicepreşedinte al C.J. Argeş pe durata a patru mandate, din anul 1996 până în prezent. S-a născut în data de 18.07.1954, în comuna Izvoru, judeţul Argeş, a urmat Liceul Nicolae Bălcescu Piteşti, Facultatea de Electrotehnică Timişoara – absolvită în anul 1979 ca şef de promoţie, având studii postuniversitare în domeniul energetic", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Slujba de înmormântare va avea loc marţi şi va fi oficiată de IPS Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscel.

×
Subiecte în articol: vicepresedinte a murit mama
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close