Antena 3 Actualitate Vicepreşedintele CJ Ilfov şi primarii din Jilava şi Snagov pot pleca acasă. Au expirat ordonanţele de reţinere

Vicepreşedintele CJ Ilfov şi primarii din Jilava şi Snagov pot pleca acasă. Au expirat ordonanţele de reţinere

de Antena3.ro    |    21 Dec 2011   •   20:38
Vicepreşedintele CJ Ilfov şi primarii din Jilava şi Snagov pot pleca acasă. Au expirat ordonanţele de reţinere

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov şi primarii din Jilava şi Snagov pot pleca acasă. Instanţa a amânat pronunţarea în privinţa cererii de arestare a acestora.

Ordonanţele de reţinere în cazul celor şase persoane cercetate în dosar au expirat. Procurorii susţin că îna cest dosar ar fi vorba de o şpagă de 2,5 milioane euro

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov , Gheorghe Roman, a fost reţinut în dosarul şpăgii de la primăriile din Jilava şi Snagov. Roman este acuzat de trafic de influenţă.

Edilii localităţilor ilfovene Snagov şi Jilava, Apostol Muşat, respectiv Adrian Mladin sunt suspectaţi că au pus la cale un plan urbanistic prin care mai mult de 50 de hectare din lacul Snagov, domeniu public al statului, au fost trecute drept proprietate privată. Pe acele terenuri urmau să fie ridicate vile care să bage sute de milioane de euro în buzunarele proaspeţilor proprietari.

Primarul din Jilava a cerut mită 500,000 de euro pentru intabularea unor terenuri. Din această sumă, a primit 50.000 de euro. Primarul din Snagov a cerut 1.100.000 de euro pentru aceeaşi operaţiune.

×
Subiecte în articol: Snagov Ilfov Jilava terenuri primar primari

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close