Antena 3 CNN Actualitate Vicepreşedinţii CJ Iaşi protestează cu birourile în stradă

Vicepreşedinţii CJ Iaşi protestează cu birourile în stradă

Vicepreşedinţii CJ Iaşi protestează cu birourile în stradă
Sursa foto: Foto: Videonews
31 Mai 2011   •   23:10

La Iaşi se protestează cu birourile în stradă. Vicepreşedinţii Consiliului Judeţean au ieşit direct pe stradă, ca să le explice şi lor cineva de ce erau supravegheaţi cu camere ascunse în tencuială. Dar cine să le explice? Deloc impresionat de protest, şeful le recomandă să se apuce de vândut sucuri.

Victor Chirilă şi Constantin Adăscăliţei, amândoi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Iaşi, au fugit cu tot cu birou şi vor acorda audienţe de pe trotuar.

"Încă avem senzaţia urâtă că în Consiliul Judeţean sunt microfoane, iar preşedintele nostru Constantin Simirad joacă în serialul Big Brother", a spus Victor Chirilă, vicepreşedinte Consiliul Judeţean Iaşi.

Marcat de camerele video tencuite, vicele Chirilă oferă şi servicii de ghid pentru cetăţenii curioşi.

"Toţi cetăţenii care vor să vadă, să aibă amintire găurile în care au fost instalate camerele, chiar i-aş ruga să vină, iar eu îi voi conduce în birourile noastre", a completat Chirilă.

Vicepreşedintele Constatin Adăscăliţei se pregăteşte şi el să muncească în stradă. "Cerem instituţiei DNA să se exprime public care e motivul pentru care suntem suspectaţi", a spus Adăscăliţei.

Deloc impresionat de protestul subalternilor, Constantin Simirad le propune vicepreşedinţilor să facă un ban pentru buget.

„Dacă au decis asta, eu le propun să ia şi nişte sucuri acolo, ca să nu stea degeaba", le-a transmis Simirad.

Acum două săptămâni, DNA a recunoscut că a instalat aparatură de supraveghere la Consiliul Judeţean, dar nici până azi nu se ştie motivul.

×
Subiecte în articol: camere video perete DNA strada
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close