Antena 3 CNN Actualitate Viceprimarul din Joseni, judeţul Harghita a fost găsit împuşcat

Viceprimarul din Joseni, judeţul Harghita a fost găsit împuşcat

Viceprimarul din Joseni, judeţul Harghita a fost găsit împuşcat
Sursa foto: Foto: AFP
22 Apr 2011   •   22:36

Viceprimarul comunei harghitene Joseni, Csala Zsolt, a fost găsit, vineri seară, împuşcat mortal, într-o casă din localitate, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, vineri seară, că dispeceratul instituţiei a fost sesizat telefonic, prin Serviciul unic de urgenţă 112, că un bărbat a fost găsit împuşcat mortal într-o clădire din comuna Joseni.

Potrivit sursei citate, la nivelul IPJ Harghita s-a format o echipă operativă complexă care, sub coordonarea procurorului criminalist, va face, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, cercetări la locul în care a fost găsită victima decedată.

Gheorghe Filip a mai spus că poliţiştii nu exclud varianta morţii comise cu violenţă, dar nici pe cea a unei eventule sinucideri.

Potrivit acestuia, primele rezultate ale cercetării la faţa locului vor fi date publicităţii, cel mai probabil, în cursul zilei de sâmbătă.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, persoana găsită împuşcată mortal este viceprimarul comunei harghitene Joseni, Csala Zsolt. 

 


×
Subiecte în articol: viceprimar comuna Harghita impuscat
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close