Antena 3 CNN Actualitate Victimă a retrocedărilor, la 75 de ani. O pensionară din Ploieşti este la un pas să fie aruncată în stradă

Victimă a retrocedărilor, la 75 de ani. O pensionară din Ploieşti este la un pas să fie aruncată în stradă

Victimă a retrocedărilor, la 75 de ani. O pensionară din Ploieşti este la un pas să fie aruncată în stradă
de S.T.    |    07 Feb 2015   •   10:54

O pensionară de 75 de ani din Ploieşti este la un pas să fie aruncată în stradă de noii proprietari ai imobilului în care ea locuieşte cu chirie de 50 de ani. Casa ar fi fost retrocedată cu acte false, susţine însă bătrâna. Iar cei care au revendicat imobilul ar fi fost ajutaţi să devină proprietari chiar de funcţionari importanţi din primărie.

Paulina Platon locuieşte din anul 1965 în imobilul, situat în centrul Ploieştiului, ce are două corpuri de clădire şi curte. Parterul uneia dintre clădiri i-a fost repartizat soţului ei, fost colonel de armată. Etajul şi a doua clădire, au fost închiriate altor persoane. După moartea soţului, Paulina a făcut cerere de cumpărare a spaţiului, în acelaşi timp cu ceilalţi chiriaşi. Totodată, a apărut şi o primă moştenitoare iar doamna Paulina nu a mai reuşit să cumpere imobilul.

Femeia a luptat în instanţă să-şi facă dreptate, dar a pierdut.

Pensionara susţine că presupuşii moştenitori au învins-o cu documente fabricate cu ajutorul unor funcţionari importanţi din primăria Ploieşti.

Noii proprietari vor acum să vândă imobilul. I-au făcut şi doamnei Paulina o ofertă. Dacă le dă 80.000 de euro poate rămâne în casă. Femeia nu are de unde să facă rost de aceşti bani, pentru că trăieşte dintr-o pensie de 900 de lei. Acum aşteaptă să fie aruncată în stradă.

Dacă aveţi probleme cu retrocedarea unui imobil sau a unui teren, vă invităm să vă scrieţi cât mai clar povestea şi să lasaţi un contact la adresa de mail retrocedari@antena3.ro
. Veţi fi contactaţi în cel mai scurt timp de un jurnalist Antena 3 şi veţi avea şansa să fiţi reprezentaţi în justiţie de un avocat al FACIAS. 

×
Subiecte în articol: Ploiești retrocedari
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close