Antena 3 CNN Actualitate Victimă a scandalului din Deta: I-aş omorî pe toţi. Mi-ar fi plăcut să am un pistol să-i împuşc pe toţi

Victimă a scandalului din Deta: I-aş omorî pe toţi. Mi-ar fi plăcut să am un pistol să-i împuşc pe toţi

Victimă a scandalului din Deta: I-aş omorî pe toţi. Mi-ar fi plăcut să am un pistol să-i împuşc pe toţi
Sursa foto: Foto: videonews.ro
27 Iul 2011   •   17:42

Una din victimele scandalului de la Deta a declarat că şi-ar fi dorit să aibă o armă în seara scandalului, astfel încât "să-i omoare" pe rivalii săi. Victimele neagă  în continuare că ar fi fost înarmate în discotecă, în noaptea scandalului.

Întrebat dacă era înarmat în seara scandalului, Ştefan Alexandru a declarat:
“Mi-ar fi plăcut. La ce mi-au făcut, i-aş fi omorât pe toţi. Mi-ar fi plăcut să am un pistol şi să-i împuşc pe toţi. Pe gunoaiele astea, pe animalele astea. (...) Măcar dacă era bărbat adevărat să vină să se bată cu mine cu pumnul. Direct cu sabia m-a tăiat şi după aia au vrut să mă bată”.

De cealaltă parte, Călin Roman, fiul primarului din Deta şi unul dintre presupuşii agresori, a declarat că încă se teme pentru viaţa sa şi că este ameninţat în continuare de părţile vătămate şi de rudele acestora.

Mai mult decât atât, fiul primarului din Deta a precizat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când a avut loc conflictul, el şi ceilalţi suspecţi au fost atacaţi cu "bâte" de către victime şi că una din părţile vătămate avea un pistol pe care a încercat zece minunte să îl armeze.

 
Get Adobe Flash player

Trei tineri au fost înjunghiaţi, în urma unui conflict izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul localităţii Deta. Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului din oraşul Deta, Petru Roman (PDL). Şi fratele acestuia, Călin Roman (27 de ani), a fost implicat în scandalul de la terasa din centrul oraşului Deta.

În această cauză sunt cercetaţi atât fiii primarului din Deta, cât şi alte trei persoane. Patru dintre aceştia au fost reţinuţi, iar Bogdan Roman este în continuare căutat.

Fiul cel mare al primarului este dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Pe numele acestuia, a fost emis mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile pe numele lui Bogdan Roman.

L
uni seară, judecătoria Deta a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pentru fiul cel mic al primarului din localitate Călin Roman şi pentru alţi trei suspecţi.

×
Subiecte în articol: Deta scandal victima pistol

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close