Antena 3 CNN Actualitate Victimă, dar nu tocmai cuminte. Vezi ipostaze VIOLENTE cu tânărul care s-a ales cu piciorul zdrobit în urma protestelor

Victimă, dar nu tocmai cuminte. Vezi ipostaze VIOLENTE cu tânărul care s-a ales cu piciorul zdrobit în urma protestelor

Victimă, dar nu tocmai cuminte. Vezi ipostaze VIOLENTE cu tânărul care s-a ales cu piciorul zdrobit în urma protestelor
Sursa foto: Foto: Facebook
de O.P.    |    24 Ian 2012   •   09:51

La o săptămână de la violenţele proteste din Piaţa Universităţii, ies la iveală detalii importante. Ionuţ Şandru, tânărul al cărui picior a fost zdrobit în 15 ianuarie şi care îi acuza pe jandarmi că l-au bruscat fără niciun motiv, apare în ipostaze nu tocmai liniştite, care contrazic spusele lui.

Mai multe fotografii, postate pe pagina de Facebook a celor de la Briga Specială de Intervenţie, realizate în timpul protestelor îl înfăţişează pe tânăr profund revoltat.

Ionuţ Şandru a fost surprins de un aparat de fotografiat cu puţin timp înainte de-a fi fost rănit. Imaginile îl arată ţinând în mână gardurile smulse în timpul Revoltei din zona Unirii. Potrivit jandarmilor, este dovada clară că tânărul a făcut parte din rândurile protestatarilor violenţi.

Tânărul a susţinut că n-a avut nicio legătură cu violenţele din Piaţa Universităţii. A povestit că a fost agresat de scutieri după ce a încercat să îi ia apărarea unui jurnalist. Ionuţ Şandru şi-a angajat chiar şi un avocat care să-i susţină spusele în faţa instanţei.
 
Ionuţ Şandru are de gând să ceară Jandarmeriei Române despăgubiri morale şi materiale.

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close