Antena 3 CNN Actualitate Toate victimele care au ars la Piatra Neamţ au fost identificate

Toate victimele care au ars la Piatra Neamţ au fost identificate

Toate victimele care au murit arse în incendiul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ au fost identificate. Documentele spitalului sunt verificate pentru ca ancheta să mergă într-o nouă etapă.

Toate victimele care au ars la Piatra Neamţ au fost identificate
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    18 Noi 2020   •   20:15

Apar noi informaţii în legătură cu incendiul din secţia ATI de sâmbătă seara de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ. Toate persoanele care au murit arse în cumplitul incendiu, au fost identificate.

Ana Maria Bujor a oferit informaţii în exclusivitate din cel mai şocant incendiu din România, după cel de la Colectiv

''Este foarte important, mai ales pentru aparţinătorii victimelor care în acest moment îşi doreau foarte tare să ducă cumva la bun sfârşit întreaga tragedie, să poată să îşi ia rudele acasă şi să le îngroape. Eu cred că undeva la sfârşitul acestei săptămâni, sau cel mai târziu la începutul săptămânii viitoare, vom avea şi nişte persoane împotriva cărora procurorii cred că vor începe urmărirea penală. În momentul în care vor fi verificate toate aceste documente de care procurorii se ocupă şi vor descoperi că eventual trebuiau cerute şi alte avize legate de acea cameră şi modalitatea în care ea a fost modificată, cred că atunci vom avea şi nişte persoane împotriva cărora să ne îndreptăm atenţia, şi nu doar in rem, aşa cum este acum ancheta.

Cred că vor fi şi reţineri în acest dosar, cam într-o lună de zile!

 În trei săptămâni va ieşi raportul de la INSEMEX. În şase zile va ieşi cel delegat de IGSU. Practic, cam într-o lună de zile vom avea şi un răspuns cu privire la modalitatea în care acest incendiu a avut loc, dacă sistemele electrice erau în regulă, dacă toate avizele erau cerute, şi dacă totuşi cineva se face responsabil pentru această tragedie de la Piatra Neamţ'', a spus  Ana Maria Bujor, senior-editor al secţiei eveniment de la Antena 3.

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași, Carmen Dorobăț, a declarat că un pacient transferat de la Neamț la Iași a murit.  Este al 12-lea deces înregistrat în urma incendiului.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 de ani, care a fost transferată la spitalul din Lețcani imediat după tragedie, alături de alți 5 pacienți. 

 

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close