Antena 3 CNN Actualitate Victor Babiuc a fost eliberat din închisoare

Victor Babiuc a fost eliberat din închisoare

Victor Babiuc a fost eliberat din închisoare
de S.T.    |    28 Feb 2014   •   19:26
UPDATE - Fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, condamnat la doi ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri Becali - MApN,  a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Găeşti, după ce, vineri, Tribunalul Dâmboviţa a respins recursul procurorilor DNA în cazul său.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Victor Babiuc a fost eliberat din închisoare. Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au decis ca fostul ministru al Apărării să fie pus în libertate.

Babiuc a executat deja un an de închisoare, din cei doi la care a fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Cererea lui Babiuc de eliberare a fost formulată în condiţiile în care el are 75 de ani, iar Codul penal prevede ca bărbaţii condamnaţi în vârstă de cel puţin 60 de ani pot fi eliberaţi condiţionat după executarea unei treimi din durata pedepsei, în cazul în care au primit o pedeapsă de cel mult 10 ani.

Babiuc a fost întemniţat în 21 mai, el fiind încarcerat mai întâi la Penitenciarul Rahova, apoi transferat la Jilava şi, ulterior, la Penitenciarul Găeşti.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close