Antena 3 CNN Actualitate Victor Becali, despre vărul său: Nici Bin Laden nu ar fi fost tratat aşa (VIDEO)

Victor Becali, despre vărul său: Nici Bin Laden nu ar fi fost tratat aşa (VIDEO)

Victor Becali, despre vărul său: Nici Bin Laden nu ar fi fost tratat aşa (VIDEO)
Sursa foto: Victor Becali
06 Apr 2009   •   11:23

Forfotă mare, luni, în faţa Tribunalului Bucureşti, unde Gigi Becali împreună cu celelalte persoane arestate în cazul presupusei sechestrări vor afla dacă vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Măsurile de siguranţă au fost sporite. 50 de jandarmi au fost detaşaţi la Tribunal şi au fost stabilite, totodată, rezerve de intervenţie pentru a preveni orice incidente în zonă.

Printre apropiaţii lui Gigi Becali, care s-au prezentat luni la Tribunal pentru a-l susţine, s-a numărat şi vărul acestuia, impresarul Victor Becali. Acesta s-a declarat profund nemulţumit de felul în care a fost tratat omul de afaceri şi susţine că înregistrările din noapte incidentului sunt, în mare parte, false.

"E clar că a existat o urmărire şi un incident cu aceşti hoţi de maşini, dar nu ştiu dacă acest apel este adevărat, pentru că este la câteva zile de la incident. Niciodată un apel la 112 nu sună cum sună în înregistrare", a declarat Victor Becali, adăugând că nu crede că unul dintre hoţi a fost împuşcat.

"L-am văzut şi într-un cadru la o emisiune şi nu arăta ca un om care ar fi fost împuşscat", a afirmat acesta.

Vărul lui Gigi Becali a mai declarat că în imaginile surprinse în barul omului de afaceri se vede clar căoamenii nu erau bătuţi.

"Este clar că e o problemă cusută cu aţă albă. Au încercat să obţină şi bani prin şantaj când au scăpat de închisoare", a mai declarat Victor Becali.

Întrebat în ce fel consideră că a fost atinsă imaginea lui Gigi Becali în urma acestui scandal, impresarul a răspuns: "Cu siguranţă şi-a sporit numărul simpatizanţilor, datorită faptului că a fost ridicat în felul ăsta. Nici Bin Laden nu ar fi fost tratat aşa".

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost trimis în arest preventiv pentru 29 de zile, joia trecută, sub acuzaţia de privare de libertate. Alături de acesta au mai fost reţinute alte patru persoane, printre care şi Cătălin Zmărăndescu, şeful de securitate al echipei Steaua şi bodyguardul personal al lui Gigi Becali.





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Becali Gigi Becali arest
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close