Antena 3 CNN Actualitate Victor Becali rămâne după gratii. Tribunalul a admis contestaţia DNA privind eliberarea condiţionată

Victor Becali rămâne după gratii. Tribunalul a admis contestaţia DNA privind eliberarea condiţionată

Victor Becali rămâne după gratii. Tribunalul a admis contestaţia DNA privind eliberarea condiţionată
20 Ian 2017   •   12:39

Fostul impresar sportiv Victor Becali rămâne în penitenciar după ce, vineri, Tribunalul Constanţa a admis contestaţia formulată de DNA împotriva sentinţei Judecătoriei Medgidia din decembrie 2016, prin care fusese acceptată cererea de eliberare condiţionată a acestuia.

Judecătorii Tribunalului Constanţa au respins ca fiind neîntemeiată propunerea de eliberare condiţionată a condamnatului Victor Becali, decizia fiind definitivă. Totodată, instanţa a fixat termen de reiterare a propunerii de eliberare condiţionată după data de 20 iunie 2017.

Pe 6 decembrie anul trecut, Judecătoria Medgidia a admis cererea de eliberare condiţionată formulată de Victor Becali, decizia instanţei nefiind definitivă, cu posibilitate de atacare la Tribunalul Constanţa.

Victor Becali a fost condamnat definitiv în martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul transferurilor de fotbalişti

×
Subiecte în articol: tribunal
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close