Antena 3 CNN Actualitate Ce ascunde noul dosar în care au fost audiaţi Victor Piţurcă, fiica şi ginerele: "M-am simţit umilit"

Ce ascunde noul dosar în care au fost audiaţi Victor Piţurcă, fiica şi ginerele: "M-am simţit umilit"

La nici două săptămâni de când familia Pițurca a scăpat de orice măsură preventivă de restricție în dosarul de la București de la DNA, cel din afacerea cu Romarm, că pe capul fostului selecționer al Naționalei României de Fotbal a mai venit o belea de la procurori, de data asta pe linia DIICOT

Ce ascunde noul dosar în care au fost audiaţi Victor Piţurcă, fiica şi ginerele: "M-am simţit umilit"
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mar 2023   •   22:18

Văzându-și chemați la audieri fiica, Claudia și ginerele, soțul acesteia Mihai Naboiu, legat de o afacere despre care chiar Victor Pițurcă spune că este veche de vreo doi ani de zile.

O afacere în care spune că nu are nicio implicare nici el și nici familia sa, care de altfel nici nu au participat la licitație.

"Implicația a fost la fel cum mi s-a întâmplat și la București, că din banii mei a venit aici pentru Caietul de sarcini", spune Victor Piţurcă. 

O coincidență absolut spectaculoasă, trebuie să recunoaștem. După tot circul de la DNA, din urmă cu aproximativ 3 săptămâni, să se activeze tot acum și acest dosar.

 "Ăla la Craiova, de la București, ce s-a întâmplat, adică... M-am simțit umilit. Să n-ai nici cea mai mică implicare și să se întâmple lucrul ăsta.

Probabil au avut domnii niște avantaje. Să vedem în continuare ce va fi, dar cei care au făcut lucrul ăsta, trebuie, într-un fel sau altul, să plătească și ei. (...)

La celălalt a fost. La celălalt probabil a fost vorba de interese. Nu înțeleg, eu nu sunt om politic, nu sunt un om care vrea să ia locul alui om politic.

Nu vreau să devin președintele României, nici prim-ministru. Dar m-au găsit pe mine, eu știu, probabil, că eram blond.. Notorietatea nu trebuie să se transforme în privare de libertate", a mai spus Victor Piţurcă.

Pe lângă notorietate însă Victor Piţurcă este și un om cu foarte multe relații în domeniul apărării. Lucru la fel de notoriu prin prisma faptului că este o legendă a stelei, echipa MApN în trecut.

El însuși spunea că a cumpărat fosta fabrică de armament de la Filiaș, uzina mecanică Filiaș, și că ar fi discutat la un moment dat cu Gabriel Ţuţu, șeful Romarm, pe această temă, ca să vândă către Romarm fabrica respectivă. 

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă DIICOT audieri ginere fiica
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close