Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: A fost corupţie la ANAF. Salut eforturile făcute de justiţie

Victor Ponta: A fost corupţie la ANAF. Salut eforturile făcute de justiţie

Victor Ponta: A fost corupţie la ANAF. Salut eforturile făcute de justiţie
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    26 Iul 2012   •   14:23

Premierul Victor Ponta a susţinut, joi după-amiaza, la Palatul Victoria, o declaraţie de presă.

Iată principalele declaraţii ale premierului:


-Salut şi încurajez eforturile făcute de justiţie(...) Dincolo de măsurile de sancţionare pe care le încurajez există şi alt gen de semne bune ale schimbărilor făcute în cadrul ANAF. Voi cere conducerii ANAF să semnaleze imediat organelor asemenea fapte.

-Am auzit că preşedintele suspendat vrea să depună o plângere penală împotriva mea pentru că am dezvăluit publicului larg că a renovat Vila Dante din bani publici. Mi-e teamă că nu va depune nicio plângere pentru că el a cerut şi a inspectat toate lucrările efectuate acolo. Mi-aş dori să facă plângere. Vila Dante era pentru Băsescu(...). Strângem documente, aducem martori.

- Zecile de angajaţi ai RA-APPS, membri ai SPP, cei care au lucrat la Vila Dante, vor veni şi vor depune mărturie pentru faptul că preşedintele Traian Băsescu este cel care în mod direct a cerut, a inspectat, a văzut toate lucrările făcute acolo.



--Conducerea RA-APPS a transmis Guvernului o adresă în care susţine că mobilierul de la Vila Dante a fost achiziţionat special pentru o reşedinţă de locuit, nu pentru o vilă de protocol, şi că urma ca, în 2014, să fie adoptată o hotărâre prin care imobilul să fie atribuit "unui fost şef de stat".

-Cred ca ar fi fost mult mai simplu să spună "da, eu am ales mobila".








×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close