Antena 3 Actualitate Victor Ponta: Ar fi trebuit ca oamenii să aibă de mâncarea acasă la ei, nu să le dea Băsescu fasole

Victor Ponta: Ar fi trebuit ca oamenii să aibă de mâncarea acasă la ei, nu să le dea Băsescu fasole

de N.B.    |    01 Dec 2011   •   22:55
Victor Ponta: Ar fi trebuit ca oamenii să aibă de mâncarea acasă la ei, nu să le dea Băsescu fasole
Sursa foto: Foto: Mediafax

Invtitat la ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", Victor Ponta a declarat că este deranjat de politicienii  care s-au îmbrăcat în uniforma militară cu ocazia Zilei Naţionale a României, arborând însemne ale unor grade militare pentru care nu au făcut nimic.

Preşedintele Partidului Social-Democrat susţine că anumite manifestaţii de 1 decembrie au fost organizate doar pentru a hrăni orgoliul conducătorilor.

Victor Ponta susţine că guvernanţii ar trebui să vegheze ca fiecare român să aibă de mâncare acasă, nu să îi dea o porţie de fasole fiartă şi un cârnat pentru ca, profitând de foamea poporului, să se hrănească din mulţumirile oamenilor.

 
Get Adobe Flash player

Mii de oameni din marile oraşe s-au călcat în picioare ca să prindă o porţie de fasole cu cârnaţi oferită gratuit de autărităţi de Ziua Naţională. Oamenii au lăsat ruşinea la o parte şi s-au împins să ajungă primii la corturile cu mâncare.

Vedeţi înregistrarea integrală a emisiunii aici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close