Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Aş vrea să simţim cu toţii că este Ziua Naţională, aş vrea să fie ziua în care suntem cu toţii mândri şi uniţi

Victor Ponta: Aş vrea să simţim cu toţii că este Ziua Naţională, aş vrea să fie ziua în care suntem cu toţii mândri şi uniţi

Victor Ponta: Aş vrea să simţim cu toţii că este Ziua Naţională, aş vrea să fie ziua în care suntem cu toţii mândri şi uniţi
de M.C.    |    29 Noi 2013   •   11:10

Premierul Victor Ponta a vorbit în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei" despre parada de duminică, 1 Decembrie, la care vor participa şi trupe din Franţa, Turcia, Polonia şi SUA.


La manifestări va participa, în premieră, şi Ministrul Apărării din Republica Moldova.
 
"Ţin minte anul trecut, chiar dumneavoastră, Antena 3, aţi început o campanie în preajma Zilei Naţionale. A fost o surpriză câţi români s-au simţit din nou mândri că sunt români. Anul acesta, cu nişte eforturi decente, am spus că aş vrea să simţim cu toţii că este Ziua Naţională. Să vedem trupele care ne-au făcut cinste, să ne vedem aliaţii, pentru că avem aliaţi pe care ne putem baza. Aş vrea să fie ziua în care suntem toţi mândri, suntem toţi uniţi. Vreau să ne regăsim ca ţară mândră de ceea ce suntem" a spus Victor Ponta.
 
Mihai Gâdea le-a reamintit românilor că 1 Decembrie este ziua noastră, a tuturor şi că trebuie să sărbătorim împreună, la Antena 3. "Vreau să sărbătoresc Ziua Naţională, este ziua ţării mele, este ziua noastră, să ne bucurăm cum putem mai mult pentru ceea ce suntem şi, mai ales, pentru ceea ce putem deveni" a spus şi Mihai Gâdea.

Parada de 1 Decembrie va fi transmisă în direct, la Antena 3, duminică între orele 10.00 şi 12.00 şi va fi comentată de Sabina Iosub şi Radu Tudor.

De 1 Decembrie, Antena 3 caută brandul de ţară. Pe parcursul întregii zile v-am pregătit un program special, iar dumneavoastră veţi vota care este valoarea care reprezintă cel mai bine România. Care dintre Tradiţie, Continuitate, Umor, Frumuseţe, sau Personalităţi credeţi că este brandul României şi al românilor?
 

×
Subiecte în articol: 1 Decembrie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close