Victor Ponta: ASF a spart buboiul de corupţie de la ASTRA

26 Aug 2015   •   17:28

"Doua vesti - una buna si una rea :

1. Din datele neoficiale ale ANAF rezulta ca inca de azi 26 au fost incasate la buget toate sumele prevazute pentru luna August / deci in urmatoarele 5 zile vom avea iar incasari excedentare ( chiar cu scaderea TVA la 9% la alimente si alte asemenea masuri)! Mesajul este binevenit in contextul discutiilor despre Codul Fiscal si este foarte clar : combinatia magica - taxe mai mici si mai putine si ANAF mai eficient si performant in colectare si combaterea evaziunii . Asa cred ca putem si in 2016 sa mentinem directia pozitiva pe care ne aflam azi.

2. Dupa mai multi ani ( prea multi dupa parerea mea) ASF a spart buboiul de coruptie si fraude de la ASTRA ASIGURARI / inca din 2013 Guvernul, ASF si BNR am sesizat organele penale si am informat public asupra incredibilelor matrapazlacuri facute de Dan Adamescu ( paguba este estimata la cel putin 500 milioane lei ) / dar protectia politica si mediatica pe care acesta a cumparat-o de-a lungul anilor a fost extrem de eficienta ( din banii deturnati de la asigurati 120 milioane de lei au fost folositi pentru finantarea "deontologilor" de la "Romania Libera" care si azi dau lectii de morala tuturor in timp ce incaseaza bani furati iar politicienii PDL/PNL stimulati generos au luptat cu toate armele ca sa-l protejeze pe generosul domn Adamescu, cel care si acum se plimba linistit prin strainatate si sfideaza opinia publica! ).

Vreau sa spun foarte clar ca niciun asigurat ( persoana fizica sau juridica) nu este in pericol, masurile luate de ASF In baza legislatiei acopera orice risc - dar refuz sa accept ca pt 500 milioane frauda si dupa ce a fost falimentata intentionat cea mai mare societate de asigurari din Romania vom ramane iar fara niciun vinovat!!!" a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citiţi şi: Astra Asigurări intră în faliment. Ce se întâmplă cu asiguraţii companiei 

x close