Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: „Tot acest praf în ochi este folosit ca să fure toate companiile româneşti”

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: „Tot acest praf în ochi este folosit ca să fure toate companiile româneşti”

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: „Tot acest praf în ochi este folosit ca să fure toate companiile româneşti”
27 Feb 2019   •   15:26

Victor Ponta îi acuză pe Liviu Dragnea și pe Darius Vâlcov că s-au folosit de scandalul public din justiție pentru a fura „toate companiile românești”. Mesajul a fost postat de fostul premier pe pagina sa de Facebook. 

"Haideți că iar a luptat Dragnea cu “Statul Parelel” / la Dragnea orice chestiune serioasa devine un blat, o bășcălie ; sau ambele!

Acum putem să ne uităm puțin și la faptul că tot acest “praf în ochi” este folosit în această săptămână de către Dragnea și Vâlcov ca să fure toate companiile românești (cu semnatura inconstientilor Dăncilă și Teodorovici care vor adopta Hotărârea de Guvern cu Fondul Suveran)!

Pentru noi cei de la PRO România marea bătălie a acestui an este salvarea companiilor românești ( pe care în 2012-2015 le-am salvat de la faliment, le-am făcut profitabile și le-am listat la Bursa pentru a fi transparente și eficiente pentru România)!", a scris Ponta pe Facebook.

Fostul premier ironizează reacţia lui Liviu Dragnea la victoria lui Kovesi din Parlamentul European, făcând referire la legăturile liderului PSD cu Brazilia. "Liviu - you don’t speak English/ but do you speak euro and dollars? Just brasilian real?", a mai scris Ponta pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Darius Valcov Liviu Dragnea Victor Ponta
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close