Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea după eșecul negocierilor cu UDMR: „Și-a tras glonţul de argint fix în propriul picior”

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea după eșecul negocierilor cu UDMR: „Și-a tras glonţul de argint fix în propriul picior”

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea după eșecul negocierilor cu UDMR: „Și-a tras glonţul de argint fix în propriul picior”
20 Iun 2017   •   15:17

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a făcut din nou un apel la dialog, după ce, susţine el, "Liviu Dragnea s-a hotărât să folosească voturile UDMR ca şi 'glonţ de argint', dar şi-a tras în picior".

"Liviu Dragnea (speriat că nu are voturile colegilor săi ca să treacă moţiunea PSD contra PSD) s-a hotărât să folosească aseară voturile UDMR ca şi 'glonţ de argint'! Azi şi-a tras 'glonţul de argint' fix în propriul picior! Şi în picioarele PSD! Dincolo de asta - chiar dacă Liviu Dragnea a dovedit că este în stare de absolut orice doar să îl dea jos pe Grindeanu, eu ştiu că Grindeanu este în stare de orice doar sa salveze Guvernarea PSD şi unitatea PSD - dacă există şi din cealaltă parte raţiune, responsabilitate şi dorinţa de dialog! Mai sunt 20 de ore ....", a scris Victor Ponta pe Facebook.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close