Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: "Criza economică va afecta toţi românii, cu grave consecinţe sociale”

Victor Ponta: "Criza economică va afecta toţi românii, cu grave consecinţe sociale”

Victor Ponta, liderul PRO ROMÂNIA a postat, vineri, un anunţ pe reţelele de socializare prin care avertizează că, după pandemia cu coronavirus, va urma o criză economică cu grave consecinţe sociale.

Victor Ponta: "Criza economică va afecta toţi românii, cu grave consecinţe sociale”
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    13 Noi 2020   •   19:00

Victor Ponta consideră că acum este momentul ca România să iasă din criză şi subliniază că are experienţa necesară pentru a face asta alături de partidul său.

“Criza economică va afecta toţi românii - pe o perioadă de timp mai lungă decât Pandemia - cu grave consecinţe sociale”, avertizează liderul PRO ROMÂNIA, în postarea de pe Facebook

Ponta subliniază apoi că, atât Guvernul PNL cât şi alte partide politice nu au în vedere interesele românilor

“Măsurile actualului Guvern PNL nu ajută deloc firmele romaneşti / propunerile PSD sunt doar populiste - fară oameni capabili şi fără soluţii concrete/ USR sunt doar contra - nu stiu si nici nu-i intereseaza viata romanilor”, a mai spus Ponta în postarea de pe Facebook.

El reaminteşte apoi criza economică din 2012 şi rezultatele obţinute

“În 2012 am scos România din Criza Economică şi am asigurat o creştere şi dezvoltare sustenabilă timp de 7 ani / acum trebuie să scoatem din nou România din Criză!

Fiti alaturi de mine - asa cum ati fost in 2012 / fiti alaturi de PRO Romania / ne asumam PROMisiunea iesirii din Criza”, a conchis Victor Ponta, președintele partidului PRO România

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close