Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, declarație fără precedent: „Țara noastră a intrat în război!”

Victor Ponta, declarație fără precedent: „Țara noastră a intrat în război!”

Victor Ponta, declarație fără precedent: „Țara noastră a intrat în război!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    01 Oct 2017   •   21:06

Fostul premier Victor Ponta anunță că România, alături de Germania, Franța și Italia a intrat într-un război.

România e păcălită de marii lideri mondiali, transmite Ponta, pentru ca țara noastră să cumpere armament de miliarde de lei. Războiul despre care vorbește Ponta e cel cu marii jucători din IT: Facebook, Apple, Google si Amazon.

„Norocul meu ca citesc Deutsche Welle ca sa aflu lucruri extrem de importante despre Romania si viitorul nostru ( la noi toate stirile sunt despre Kovesi si Dragnea) - fara sa stie nimeni tara noastra a intrat in razboi !

Nu este vorba despre un razboi cu Rusia ( eu deja il banuiesc pe Putin ca este inteles cu Trump, Macron si Merkel - asa ii pacalesc pe Iohannis si pe Dragnea sa dea cat mai repede si cat mai bucurosi 10 miliarde de dolari pe rachete, avioane, corvete, tancuri si alte asemena lucruri utile?).

Romania s-a alaturat Germaniei, Frantei si Italiei in razboiul contra Facebook, Apple, Google si Amazon - scopul declarat oficial este ca acestia sa plateasca taxe cat mai mari in Europa - in realitate marile economii europene sunt deranjate de concurenta gigantilor americani in acest domeniu la care nu fac fata.

Sunt convins ca nimeni din tara noastra nu stie ca am semnat acel document pe care il gasiti in articolul de mai jos - nici macar Premierul Mihai Tudose / nu aveam nicio obligatie si nu o sa avem altceva decat dezavantaje!

Daca inteleg interesul marilor tari din Vestul Europei in acelasi timp cred ca Romania face o mare prostie si rateaza o mare oportunitate!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta razboi Facebook Apple Google Amazon
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close