Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Declarație pe propria răspundere? Ilegal! Total neconstituțional! Vor fi multe lucruri urâte duminică

Victor Ponta: Declarație pe propria răspundere? Ilegal! Total neconstituțional! Vor fi multe lucruri urâte duminică

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat într-o emisiune televizată că declarația pe proprie răspundere pentru a merge la vot este ilegală.

Victor Ponta: Declarație pe propria răspundere? Ilegal! Total neconstituțional! Vor fi multe lucruri urâte duminică
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    03 Dec 2020   •   13:15

"Exact înainte să intrăm în emisiune vă citeam o ştire că cei din localităţile carantinate dacă vor să meargă la vot trebuie să-şi facă declaraţie pe propria răspundere. Cum adică, declaraţie pe propria răspundere că te duci la vot? Mi se pare ăsta un mod de a şicana oamenii să meargă la vot. E total neconstituţional, total ilegal.

Dreptul la vot nu poţi să-l îngrădeşti decât prin hotărâre judecătorească şi doar personal, nu pentru comunităţi de oameni. Deci vor fi multe lucruri urâte duminică", a declarat, la DC News, Victor Ponta.

Victor Ponta acuză Guvernul Orban: "Pentru că nu testează acum, după 6 Decembrie o să spună că sunt multe cazuri și ne închid cel puțin o luna!"

Într-un mesaj publicat joi pe o rețea de socializare, liderul PRO România, Victor Ponta, acuză Guvernul Orban că a decis să nu mai testeze populația, urmând că după alegeri să declare carantină din cauza numărului extrem de mare de infectari COVID-19, care se vor confirma după 6 Decembrie.

”Guvernul a decis sa nu mai testeze inainte de Alegeri! Consecinte :

1. Multi romani vin direct bolnavi la ATI
2. Aproape 200 de romani isi pierd viata in fiecare zi - multi acasa , sau ajunsi prea tarziu la spital pentru ca nu au fost testati
3. Pandemia se extinde in realitate
4. Pentru ca nu testeaza acum dupa 6 Decembrie o sa spuna ca sunt multe cazuri si ne inchid cel putin o luna!

Dvs credeti ca dupa Alegeri Romania va fi inchisa de Guvernul Orban? Astept opinia voastra!”.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close