Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, despre "LISTA DE TEME" pe care i-a înmânat-o lui Barroso după întrevederea de la Bruxelles

Victor Ponta, despre "LISTA DE TEME" pe care i-a înmânat-o lui Barroso după întrevederea de la Bruxelles

Victor Ponta, despre "LISTA DE TEME"  pe care i-a înmânat-o lui Barroso după întrevederea de la Bruxelles
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Feb 2013   •   18:09

Premierul Victor Ponta a discutat luni, la Bruxelles, cu preşedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso. În direct, la "100 de minute" de la Antena3, Ponta a declarat că, după acele discuţii i-a dat el preşedintelui Comisiei Europene o listă de teme.

Victor Ponta a arătat la Antena 3 că cele patru puncte principale discutate în cadrul întrevederii au fost: bugetul multianual al UE, ultimul raport MCV, fondurile europene, Schengen.

"Eu am venit cu lista de aşteptări, sper cât mai multe dintre ele să se concretizeze. (...) Am discutat despre actualele programe europene, (...) am ridicat problema, în discuţia cu domnul Barroso şi cu echipa sa, şi, de altfel, s-a ridicat şi la conferinţa de presă. Să lămurim foarte clar că nu a fost intenţia Comisiei să vorbească despre îngrădirea libertăţii presei, şi eu am ţinut foarte mult ca să precizeze public asta preşedintele Barroso, pentru că aţi văzut câte speculaţii şi câte discuţii pe lângă subiect au fost", a declarat premierul Victor Ponta, în ediţia din 4 februarie "100 de minute", de la Antena 3.



×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close