Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, despre ministrul propus la Educație: Iată încă un ”tehnocrat” de mare valoare

Victor Ponta, despre ministrul propus la Educație: Iată încă un ”tehnocrat” de mare valoare

Victor Ponta, despre ministrul propus la Educație: Iată încă un ”tehnocrat” de mare valoare
06 Iul 2016   •   20:00

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat miercuri pe Mircea Dumitru, propus pentru portofoliul Educaţiei, despre care susţine că nu ştie limba germană, dar apare ca fiind traducător a două cărţi. 

"Iată încă un "tehnocrat" de mare valoare care să se ocupe de Educaţia din România / un demn exemplu pentru profesorii noştri pe care tot îi ceartă Guvernul "Cioloş"! Ce dacă nu ştie limba germană, dar apare ca traducător a două cărţi?!? Doar nu vreţi să spuneţi că asta e o problemă? Poate a primit pur şi simplu ordin şi omul e fff disciplinat - a zis 'Am înţeles, să trăiţi' şi a semnat! Ce blestem pe România!", a scris Ponta pe Facebook. 

Ponta a făcut referire în postare la un articol de presă conform căruia rectorul Universităţii din Bucureşti, Mircea Dumitru, propus pentru funcţia de ministru al Educaţiei, figurează ca traducător din limba germană al lucrării "Cercetări filosofice" a austriacului Ludwig Wittgenstein, apărută în 2004, în timp ce în CV-ul său, Mircea Dumitru a scris în privinţa abilităţilor privind limba germană: "citit - slab, vorbit - nu, scris - nu". 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close