Antena 3 Actualitate Victor Ponta, despre relaţia cu Călin Popescu Tăriceanu: „Nu e prieten cu mine? De când s-au lepădat cei de la ALDE de mine”

Victor Ponta, despre relaţia cu Călin Popescu Tăriceanu: „Nu e prieten cu mine? De când s-au lepădat cei de la ALDE de mine”

28 Mar 2017   •   16:06
Victor Ponta, despre relaţia cu Călin Popescu Tăriceanu: „Nu e prieten cu mine? De când s-au lepădat cei de la ALDE de mine”
Sursa foto: Foto: Facebook

Victor Ponta a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl consideră încă prieten.

'Eu am pus umărul foarte mult la o nouă construcţie politică, am crezut că domnul Tăriceanu a făcut bine plecând dintr-un PNL care nu îl mai reprezenta. Am făcut cât am putut de mult, de la numirile unor miniştri în Guvernul pe care l-am condus, inclusiv sediul, stau în sediul USL. Dacă m-a deranjat ceva, aici e o problemă mare de caracter, dar nu ştiu cine s-a apucat să-i reproşeze lui Daniel Constantin că e prieten cu mine. Păi şi Călin Popescu Tăriceanu nu e prieten cu mine? Eu zic că da, bineînţeles. Doamna Graţiela Gavrilescu, domnul Chiţoiu, nu erau prieteni cu mine? De când s-au lepădat aşa de mine, că îmi erau toţi foarte apropiaţi, mai ales când îi numeam în funcţie', a spus fostul premier.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close