Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu: Veştile sunt bune!

Victor Ponta, despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu: Veştile sunt bune!

Victor Ponta, despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu: Veştile sunt bune!
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Noi 2011   •   11:11
Victor Ponta a declarat că l-a sunat pe Ion Iliescu, aflat la spitalul Elias, pentru a-i ura sănătate. Liderul PSD a precizat că veştile despre starea de sănătate a fostului preşedintele al României sunt bune şi că speră să se facă bine într-un timp cât mai scurt.

"L-am sunat şi sper să fie în condiţii bune, o să-l văd azi. Veştile mele sunt bune. Nu sunt medic, spre deosebire de domnul Oprescu şi nu pot decât să iau ca atare asemenea veşti. Sunt convins şi sper ca domnia sa să fie bine într-un timp cât mai scurt", a spus Ponta, citat de Mediafax.

Potrivit directorul medical al Spitalului "Elias", Dana Safta, starea fostului şef al statului Ion Iliescu este bună, el fusese de mult pregătit pentru un control de rutină.

"Domnul Iliescu vine periodic la spital pentru un control de rutină. Nu trebuie asociată agitaţia ultimelor zile cu starea acestuia, întrucât el fusese programat pentru acest control cu mai mult timp înainte. Starea pacientului este bună", a precizat Dana Safta.

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, a fost internat miercuri la Spitalul Elias din Capitală, după ce a acuzat dureri în piept şi în abdomen.
 

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close