Victor Ponta: Din păcate, aceasta este cea mai importantă știre din aceste zile

de D.G.    |    14 Iun 2016   •   12:08
Victor Ponta: Din păcate, aceasta este cea mai importantă știre din aceste zile

Radu Tudor scrie pe blogul său că investițiile străine în România se prăbușesc.

''Investițiile străine directe au ajuns la 887 de milioane de euro, însă nivelul lor consemnat după primele patru luni din anul în curs este cu 23,8% mai mic decât valoarea înregistrată în aceeași perioadă din 2015, respectiv 1,164 miliarde de euro, reiese din datele publicate luni de Banca Națională a României'', a precizat relizatorul Antena 3.

Radu Tudor notează că o scadere atat de dramatica a investitiilor straine este generata de mediul etern instabil din Romania, de imaginea celei mai corupte tari din Europa, de zanganitul permanent al catuselor si de incapacitatea cronica a guvernului in domeniul agriculturii, fondurilor europene, infrastructurii.

Informația publicată de Radu Tudor i-a atras atenția fostului premier Victor Ponta, care a scris, marți, pe Facebook un scurt comentariu:

''Din pacate aceasta este cea mai importanta stire din aceste zile (si evident cea mai putin mediatizata)!!! Fara economie in 2017 nu vor fi bani de pensii si salarii, de reduceri de taxe si investitii!!! Restul e politica inutila!'', a scrie Victor Ponta.

sursa: Facebook

Parteneri
x close