Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Eu fac campanie alături de candidații PRO Romania - respectând toate regulile de siguranță

Victor Ponta: Eu fac campanie alături de candidații PRO Romania - respectând toate regulile de siguranță

Președintele Pro România, Victor Ponta a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care îi urează multe sănătate doemnei doctor Aurelia Taga și precizează că membrii partidului respectă întodeuna măsurile de siguranță impuse.

Victor Ponta: Eu fac campanie alături de candidații PRO Romania - respectând toate regulile de siguranță
Sursa foto: Facebook/Victor Ponta
de Diana Dragotescu    |    04 Sep 2020   •   19:30

Victor Ponta a fost obligat să intre în izolare după ce s-a întâlnit cu Aurelia Țaga. Aceasta este medic primar la Pediatria din Bacău și candidat din partea PRO România la președinția Consiliului Județean Bacău. 

Victor Ponta a precizat că a respect toate măsurile necesare, a purat masca de protecție la întâlniri iar singurul moment în care a dat jos masca a fost atunci când se făceau poze.

Mesajul transmis de Victor Ponta 

„Doamna Doctor Aurelia Taga ( candidat PRO Romania la Presedintia Consiliului Judetean Bacau ) a contractat, din pacate, ca multi alti medici , noul coronavirus!

Desi, vazand ca testul si anuntul public a fost facut de Presedintele PSD Bacau - am serioase indoieli asupra veridicitatii / si sper ca un nou test va fi relevant!

Ii urez, in numele Echipei PRO Romania , multa sanatate - din pacate aceste Alegeri NU trebuiau sa aiba loc in aceste conditii / dar interesele electorale ale PNL si PSD sunt mai importante decat sanatatea publica!

Faptul ca liderii locali ai PSD ( desi nu au candidat la Bacau si sustin o persoana de la PPUSL) speculeaza aceasta situatie in scop politic este rusinos pentru nivelul la care au coborat / sunt convins ca alegatorii ii vor sanctiona pentru asta!

Eu fac campanie alaturi de candidatii PRO Romania - respectand toate regulile de siguranta ( masca, dezinfectant , numar de persoane, evenimente in spatii deschise ) / inclusiv momentul fotografiilor ( in care imi scot masca) este organizat de staff in conditii de siguranta! Voi face tot ce tine de mine sa imi protejez familia, colegii si toti cei cu care interactionez!

Dar - trag inca o data semnalul de alarma - incapatanarea lui Orban si a celor de la PNL si PSD in a face Alegeri in aceasta perioada - va aduce un cost urias pentru romani! Si raspunderea trebuie sa fie a celor vinovati!”, a postat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta coronavirus
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close