Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Guvernul nu îi apără pe cei care comit acte de corupţie indiferent de partidul din care provin

Victor Ponta: Guvernul nu îi apără pe cei care comit acte de corupţie indiferent de partidul din care provin

Victor Ponta: Guvernul nu îi apără pe cei care comit acte de corupţie indiferent de partidul din care provin
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    31 Mai 2012   •   12:24

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Iaşi, că Guvernul nu îi apără pe cei care comit acte de corupţie indiferent de partidul din care fac parte.

Ponta a afirmat, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că joi după-amiază va avea la Ministerul Justiţiei o întâlnire pe tema Stategiei Naţionale Anticorupţie, strategie preluată de la fosta guvernare, informează Mediafax.

"E vorba de o strategie preluată de la fostul guvern, pentru că nu toate lucrurile făcute de fosta guvernare sunt rele. Am determinarea şi puterea politică de a lua imediat măsuri împotriva celor din administraţie acuzaţi de fapte de corupţie. Nu spun că nu vor mai fi astfel de situaţii, dar am puterea să iau măsuri imediat. Nu stau să-i apăr doar că sunt de la USL", a spus Victor Ponta.

El a precizat că este vorba despre o schimbare fundamentală pe lupta anticorupţie, adăugând totodată că persoanele care comit ilegalităţi vor fi eliberate imediat din funcţie.

"Nu-i apăr, îi eliberez din funcţie imediat şi pun la dispoziţia instituţiilor abilitate toate actele necesare pentru a fi traşi la răspundere", a spus premierul.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close