Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, reacție după anunțul lui Iohannis: "Are exprimări pe care le auzisem la Vadim Tudor şi Liviu Dragnea"

Victor Ponta, reacție după anunțul lui Iohannis: "Are exprimări pe care le auzisem la Vadim Tudor şi Liviu Dragnea"

Președintele Pro România, Victor Ponta, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru anunțul făcut, referitor la proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc.

Victor Ponta, reacție după anunțul lui Iohannis: "Are exprimări pe care le auzisem la Vadim Tudor şi Liviu Dragnea"
29 Apr 2020   •   13:55

„Iohannis are exprimări pe care le auzisem la Vadim Tudor şi Liviu Dragnea în ultima perioadă. Cred că ştie foarte bine că această lege nu va trece. E o vină comună a lui Orban şi Ciolacu. Nu cred că ne iau ungurii chiar acum Ardealul

Aş fi vrut să-l văd pe domnul preşedinte, aşa cum are în fişa postului, să-l apere pe ambasadorul României la Budapesta zilele trecute, când a fost jignit de ministrul de Externe maghiar. Nu a făcut asta”, a spus Ponta la Digi24.

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat la Palatul Cotroceni că, în timpul pandemiei de coronavirus, când Guvernul ia măsuri pentru limitarea răspândirii cu coronavirus, PSD încearcă să facă în așa fel încât să dea Ardealul ungurilor.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close