Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Victor Ponta, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Victor Ponta, mesaj dur pentru Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Ian 2017   •   17:58

După ce președintele Comisiei de libertăți din Parlamentul European, Claude Moraes, a reacționat după dezvăluirile fostului deputat Sebastian Ghiță, spunând într-o postare pe Facebook că urmărește cu „îngrijorare evenimentele din România unde intervenția serviciilor secrete și ale actorilor politici în activitatea sistemului judiciar poate doar să submineze credibilitatea justiției”, Victor Ponta a scris un mesaj ironic la adresa lui Klaus Iohannis.

„Traduc din engleză pentru Dl Klaus Iohannis ( că el înţelege doar germana - nici româna nu ştie prea bine) :
Parlamentul European - Presedintele Comisiei pentru Justitie, Afaceri Interne si Libertati Civile : " urmarim cu profunda ingrijorarare situatia din Romania unde interventia serviciilor de informatii si a decidentilor politici in activitatea judiciara poate doar sa submineze credibilitatea justitiei ...."!!!

Stiu - o sa gaseasca noii securisti de la Hotnews ca si Presedintele Comisiei din PE e de fapt un corupt, sau e platit de Voiculescu, Ghita , Adamescu etc!!! Asa facea Securitatea si pe vremea lui Ceausescu : spunea ca strainii "dezinformeaza"! Dar romanii stiau ca Securitatea minte ... si atunci si acum! Winter is coming!”, e mesajul lui Victor Ponta pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close