x close

Victor Ponta, mesaj pe Facebook despre ieftinirea medicamentelor

de A.M.P    |    01 Iul 2015   •   11:45
Victor Ponta, mesaj pe Facebook despre ieftinirea medicamentelor 482 Foto: Agerpres

Victor Ponta a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care îl felicită pe ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, pentru reducerea preţului la medicamente cu circa 20%, măsură ce intră în vigoare de astăzi, afirmând că este  "una dintre cele mai mari realizări ale Guvernului actual".

"Încă o veste bună! Medicamentele se ieftinesc începând de astăzi cu circa 20% - astfel vom plăti cel mai mic preț pentru medicamente din Uniunea Europeană (cum este și normal, ținând cont de diferențele de venituri). Măsura va ajuta milioane de români și este una dintre marile realizări ale Guvernului actual. Felicitări ministrului Nicolae Banicioiu și întregii echipe!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Începând de la 1 iulie, medicamentele se ieftinesc cu 20%. Vom plăti cel mai mic preţ la medicamente din Uniunea Europeană, spune ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu.

 


 
Încă o veste bună! Medicamentele se ieftinesc începând de astăzi cu circa 20% - astfel vom plăti cel mai mic preț pentru...

Posted by Victor Ponta on 1 Iulie 2015

Citeşte mai multe despre:

Victor Ponta medicamente
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati