Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta nu exclude candidați comuni PSD-Pro România la alegerile locale

Victor Ponta nu exclude candidați comuni PSD-Pro România la alegerile locale

PSD și Pro România vor avea candidați comuni la alegerile locale din acest an, a mărturisit Victor Ponta declarând că asta se va întâmpla „în situații excepționale”.

Victor Ponta nu exclude candidați comuni PSD-Pro România la alegerile locale
14 Ian 2020   •   12:53

„Vor fi oameni care n-au candidat niciodată. E un avantaj pe care îl ai atunci când faci un partid nou”, a spus Victor Ponta, despre candidații Pro România la alegerile locale din acest an.

„În acest moment de stânga sunt PSD și Pro România. Pe partea dreaptă, cu siguranță că dacă ar avea un candidat unic, ar fi principalul favorit, însă nu cred că sunt în stare. Nicușor Dan e singurul candidat care are o activitate veche în București, se pricepe la chestia asta, dar n-are susținere politică. Vlad Voiculescu este candidatul manciurian, milioanele de euro investite de domnul Cioloș în el... n-au nicio legătură cu România și cu Bucureștiul. Vlad Voiculescu vrea doar să fie șeful peste cele 19 spitale din București ca să aibă acces la buget. Iar PNL n-are candidat deloc, e cel mai mare partid și n-are candidat. Să nu se plângă dacă iau iarăși bătaie, că e vina lor”, a spus el, la Digi 24.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD PRO România
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close