Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Până la sfârşitul acestui an nu se majorează nicio taxă

Victor Ponta: Până la sfârşitul acestui an nu se majorează nicio taxă

Victor Ponta: Până la sfârşitul acestui an nu se majorează nicio taxă
de M.T.    |    19 Aug 2013   •   08:51

Taxele şi impozitele nu vor fi majorate până la finalul acestui an, susţine Victor Ponta.

Premierul a declarat, la Antena 3, că România a înregistrat o creştere economică de 1,7%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Victor Ponta a mai spus că, în funcţie de efectele reducerii TVA-ului la pâine, această măsură se poate aplica şi la alte alimente.

Premierul Victor Ponta îi asigură pe români că până la sfârşitul acestui an nu există nicio şansă ca taxele şi impozitele să se majoreze. Vor creşte însă accizele la produse de lux şi la alcool.

Premierul a mai spus că economia României a înregistrat o creştere de 1,7 procente comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut: „Această creştere este mare, raportat la restul Europei”.

De asemenea, Victor Ponta crede că politica de reducere a TVA-ului la pâine ar putea fi extinsă şi la alte alimente.

„Vreau să vedem efectul pe care îl are reducerea TVA-ului la pâine. E una din măsurile cele mai importante ca imagine şi ca impact pentru politicile noastre, pentru a şti dacă anul viitor să continuăm şi cu TVA-ul la alte alimente”, a explicat premierul.

Şeful executivului a mai adăugat că una dintre priorităţile guvernului pentru anul viitor este reducerea CAS-ului la angajator.


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close