Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, pregătit să spună tot „ceea ce știe” despre Sistem. Ce condiţii pune însă fostul premier

Victor Ponta, pregătit să spună tot „ceea ce știe” despre Sistem. Ce condiţii pune însă fostul premier

Victor Ponta, pregătit să spună tot „ceea ce știe” despre Sistem. Ce condiţii pune însă fostul premier
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Ian 2017   •   16:58

Victor Ponta este pregătit să spună tot „ceea ce știe” despre Sistem, dar nu în presă sau pe internet, ci în faţa unei comisii parlamentare.

Fostul premier a răspuns la solicitarea cuiva de pe net, care i-a cerut să facă lumină în scandalul momentului.  ”De ce nu iesiti să spuneți dacă știti ceva? Aveti obligația de om politic, de procuror, de avocat, de cetățean al acestei țări să se afle adevărul și să se termine odată cu circul din țară…așa ceva nu este posibil să auzim atâtea în mass-media trebuie să se știe dacă e adevărat sau nu..”, i-a scris o persoană lui Victor Ponta, la comentarii.

Victor Ponta a replicat imediat: ”O să răspund încă o dată – eu ( ca fost Prim Ministru) nu pot să povestesc asemenea lucruri la TV, sau pe Facebook/ dacă se va face o Comisie Parlamentară cu siguranță acolo este locul în care TOȚI să spunem ceea ce știm despre acest Sistem!”.

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close