Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, prima reacție în cazul fostului său consilier Mirel Palada: "Ar trebui să-și dea singur un pumn"

Victor Ponta, prima reacție în cazul fostului său consilier Mirel Palada: "Ar trebui să-și dea singur un pumn"

Victor Ponta, prima reacție în cazul fostului său consilier Mirel Palada: "Ar trebui să-și dea singur un pumn"
Sursa foto: foto: Agerpres
14 Sep 2017   •   14:47

Victor Ponta a reacționat, joi, pe Facebook, după ce fostul său consilier, Mirel Palada, l-a agresat într-o emisiune TV pe senatorul USR Mihai Goțiu.

"Oricat de provocator sau de enervant este un adversar politic NU EXISTA NICIO SCUZA pentru a-ti rezolva o problema cu pumnii!
Imi pare rau de Mirel Palada (nu ma dezic acum de el ca om sau coleg intr-o perioada dificila) dar cred ca eu pot sa ii spun adevarul neplacut - a facut o mare prostie si va plati scump pentru asta .

Asa cum il cunosc cred ca acum realizeaza cel mai bine acest lucru si il regreta - dar suntem toti responsabili pentru deciziile noastre gresite. Si mai e ceva pentru care Mirel ar trebui sa isi dea singur un pumn - scandalul provocat de confruntarea lui cu Gotiu este un dar cazut din cer pentru toti cei care vor sa ingroape acum povestea, de o mie de ori mai sordida si mai periculoasa pentru societate, cu aventurile juridico-amoroase ale faimosului "Portocala" Negulescu si cu primele dovezi scrise si certe privind dosare penale mai falsificate si mai abuzive decat in anii '50!", a scris Victor Ponta.

sursa: Facebook

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Mirel Palada
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close