Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Probabil zilele acestea mă văd cu Kovesi

Victor Ponta: Probabil zilele acestea mă văd cu Kovesi

Victor Ponta: Probabil zilele acestea mă văd cu Kovesi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    08 Apr 2013   •   17:40

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că "probabil" zilele acestea se va vedea cu Laura Codruţa Kovesi, pe care a propus-o pentru funcţia de procuror şef al DNA, scrie Mediafax.
   
Ponta a precizat că, în condiţiile în care cei şase candidaţi pe care i-a propus la Parchete se vor "mişca" repede, astfel încât toate documentele să fie gata, el va adresa secţiei de procurori rugămintea de a gândi o optimizare a calendarului de verificare a acestora.
   
"Astăzi şi mâine strângem toate documentele, pentru că trebuia să strângem planul de management, toate celelalte, de la cei şase candidaţi. În măsura în care se mişcă foarte repede candidaţii şi cu Ministerul Justiţiei şi avem toate documentele în timp, sigur că după aceea voi solicita secţiei de procurori, îi voi ruga, dacă gândesc puţin o optimizare a calendarului", a spus Ponta.
   
Ministrul interimar al Justiţiei, Victor Ponta, a propus-o, miercuri, pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar pe Tiberiu Niţu ca procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Lista întreagă a nominalizărilor făcute de Victor Ponta

Premierul Victor Ponta, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, adresase secţiei de procurori a CSM rugămintea de a analiza posibilitatea reconsiderării calendarului stabilit pentru cei şase candidaţi propuşi ca procurori.

Citeşte şi:

Ponta: Monopolul pus pe Parchet de Macovei şi Morar a încetat. Nominalizarea lui Kovesi a distrus o propagandă dusă de un an de zile

Ponta, despre nominalizarea lui Kovesi: Partenerii europeni aveau nevoie de o garanţie că USL nu a venit la putere să pună mâna pe DNA

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close