Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, reacție virulentă la incidentele din Piața Victoriei: ”Va fi din ce în ce mai rău!”

Victor Ponta, reacție virulentă la incidentele din Piața Victoriei: ”Va fi din ce în ce mai rău!”

Victor Ponta, reacție virulentă la incidentele din Piața Victoriei: ”Va fi din ce în ce mai rău!”
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/Facebook
22 Oct 2016   •   19:33

Victor Ponta a criticat, într-un mesaj pe Facebook, intervenția în forță a jandarmilor la mitingul pentru uniune ”Luptă pentru Basarabia”, arătând că în timpul guvernării USL ”nu s-a folosit niciodată forța împotriva oamenilor care protestau”.

”Ultima data cand in Romania jandarmii au primit ordin sa atace manifestantii s-a intamplat la inceputul lui 2012 cand era Guvernul "Basescu - Boc"! 2012-2015 in timpul Guvernului "Ponta - USL" nu s-a folosit niciodata forta impotriva unor oameni care protestau, indiferent de motivul si manifestarile acestora! Guvernul "Iohannis- Ciolos" a venit la Putere in urma unor demonstratii publice NEAUTORIZATE! Azi au folosit forta impotriva participantilor la "Marsul unionist" ! Si va fi din ce in ce mai rau.  Pregatiti-va stimati concetateni - mai ales daca indrazniti sa nu votati pe 11 Decembrie cu "Iohannis- Ciolos - PNL - USR" sau daca mai vreti sa protestati sa stiti ce va asteapta!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Victor Ponta
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close