Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Reducerea CAS cu 5% va intra în vigoare

Victor Ponta: Reducerea CAS cu 5% va intra în vigoare

Victor Ponta: Reducerea CAS cu 5% va intra în vigoare
de S.T.    |    09 Iul 2014   •   22:00

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Antena 3, că "indiferent de gesturile iresponsabile ale lui Traian Băsescu, reducerea CAS va intra în funcţiune".

Vrând să lămurească opinia publică în privinţa acestui subiect, premierul a precizat că în cazul în care Traian Băsescu nu va promulga măsura Guvernului de a reduce CAS, această lege se va întoarce în Parlament, va fi votată, iar preşedintele va fi nevoit să o semneze.

"Vreau să îi liniştesc pe oamenii serioşi din această ţară! Indiferent de gesturile iresponsabile ale domnului Băsescu, reducerea CAS va intra în funcţiune şi va ajuta la crearea de locuri de muncă", a spus Victor Ponta, miercuri, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

Potrivit acestuia, "singurul mare pericol la adresa României e prezenţa lui Traian Băsescu la Cotroceni, pentru că Parlamentul a votat o lege iar dânsul nu o promulgă".

Băsescu critică reducerea CAS cu 5% şi invită Guvernul la consultări pe problematica fiscală

"Eu am avut întotdeauna şi cât voi fi prim-ministru voi avea aceeaşi atitudine: nu a fost niciodată şi nici nu va merge, cât sunt eu prim-ministru, Guvernul la Cotroceni. Guvernul e la Piaţa Victoriei, dacă vrea preşedintele, să avem tot felul de invitaţi pe acolo, poate să treacă. Dacă vrea să aibă un dialog cu mine, sigur, mă voi duce, m-am mai dus şi cu alte ocazii, nu că m-ar fi ascultat prea mult, dar măcar ca să păstrăm respectul pentru textele constituţionale şi pentru instituţii, însă în această situaţie concretă dacă vrea să se consulte cu mine pe tema reducerii CAS, nu se consultă cu persoana potrivită, pentru că nu e o măsură a Guvernului, ci una care tocmai a fost adoptată de Parlament, culmea şi în unanimitate", a mai spus Ponta la Antena 3.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close