Antena 3 CNN Actualitate Ce a pățit Victor Ponta la un restaurant: ”E o bătaie de joc! Hai domnule, îți bați joc de mine?”

Ce a pățit Victor Ponta la un restaurant: ”E o bătaie de joc! Hai domnule, îți bați joc de mine?”

Liderul Pro România, Victor Ponta a povestit joi seară, ce i s-a întâmplat la un restaurant din Capitală.

Ce a pățit Victor Ponta la un restaurant: ”E o bătaie de joc! Hai domnule, îți bați joc de mine?”
de Laura Dinu    |    16 Oct 2020   •   10:55

„Alaltăieri m-am dus să-mi iau de mâncare de la un restaurant. Mi-a spus: Dar poftiți înăuntru. Cum? Cum înăuntru? Nu încalc legea, că am auzit că ieri v-a închis”. 

Liderul Pro România a primit însă un răspuns care l-a șocat: ”Da, ieri ne-a închis, dar azi ne-a deschis”. 

”Vorbiți serios? S-a uitat la mine și mi-a zis: Dumneavoastră ne întrebați pe noi, domnul Ponta? Ăștia-s nebuni la cap? Cum să ne închidă luni și să ne deschidă marți? Și poate miercuri iar ne închid!”, a povestit Ponta, potrivit DC News. 

Ponta: E o bătaie de joc!

Liderul Pro România a mai vorbit și despre o discuție cu o altă persoană care se afla în străinătate, care i-a spun că nu poate veni în țară. I-am zis da, intri în carantină. Mă sună din nou: Hai domle, îți bați joc de mine? Nu mai intru în carantină! Cum așa? S-a schimbat aseară lista. 

„E o bătaie de joc. Închizi restaurantul, deschizi restaurantul... Te duci în Spania, poți să vii, nu mai poți... E un haos total dintr-un sigur motiv dincolo de incompetența administrației noastre. Orban stă cu ochii pe slănină, adică pe voturi”, a încheiat Ponta. 

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta restaurant
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close