Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta s-a mutat în MApN: Pentru a evita alte înscenări, mi-am mutat biroul

Victor Ponta s-a mutat în MApN: Pentru a evita alte înscenări, mi-am mutat biroul

Victor Ponta s-a mutat în MApN: Pentru a evita alte înscenări, mi-am mutat biroul
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    14 Apr 2014   •   22:44

Premierul Victor Ponta spune că nu s-a întâlnit cu şeful Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, şi nici nu a discutat cu acesta despre schimbări în poliţie, adăugând că, pentru a evita alte înscenări, şi-a mutat biroul în sediul Ministerului Apărării.

"De astăzi de dimineaţă începând mi-am mutat biroul. L-am rugat pe domnul Duşa (ministrul Apărării-n.red.), am un birou la Ministerul Apărării Naţionale, aia e unitate militară. Oricine intră, dacă veniţi la mine, fiind unitate militară, se înregistrează. Acolo (la Palatul Victoria-n.red.) era mai civil", a spus Ponta, la un post de televiziune.

El a arătat totodată că Direcţia Naţională Anticorupţie nu arată că Adrian Duicu ar fi venit efectiv la el, ci că aşa susţinea acesta.

Curtea de Apel Bucureşti a decis recent arestarea preventivă pentru 30 de zile a preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, şefului IPJ Mehedinţi, Ştefan Ponea, şi omului de afaceri Constantin Popescu, preşedintele PSD Orşova, în dosarul în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

Procurorii DNA susţin că Adrian Duicu şi-ar fi traficat influenţa în cabinetul lui Victor Ponta. Premierul neagă că ar fi intervenit pentru numirea cuiva şi spune că înregistrările din biroul său de la Palatul Victoria vor demonstra acest lucru.

Citeşte şi:

Crin Antonescu propune comisie de anchetă pentru Victor Ponta



×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close