Victor Ponta, scenarii pentru locale și parlamentarele anticipate: PSD va lua 25% singur și între 32-35%, dacă va fi în alianță cu Pro România

de M.V    |    13 Feb 2020   •   12:56
Victor Ponta, scenarii pentru locale și parlamentarele anticipate: PSD va lua 25% singur și între 32-35%, dacă va fi în alianță cu Pro România Foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta aruncă în spațiul public  două scenarii cu privire la alegerile locale și parlamentarele anticipate. Fostul premier consideră că PSD va lua 25% singur și între 32-35%, dacă va fi în alianță cu Pro România.

PSD singur ia 25%, cu o alianță pe stânga va lua peste 32%, poate chiar 35%. Pentru PSD ar fi utilă o perioadă de opoziție de 4 ani pentru că așa se pot reforma și pentru Pro România ar fi bună opoziția, pentru că suntem mici. Cred că în România este nevoie de o opoziție de stânga, de o opoziție puternică, care să-i reprezinte pe oamenii de stânga. 4 ani de opoziție ar fi utili pentru PSD, pentru că în această perioadă ar putea trimite baronii la pensie, ar putea să vină cu oameni noi.

Cred că Pro România va lua peste scorul de la europarlamentare. Am luat 6,5% la europarlamentare, iar acum vom lua 8-9%. Suntem mai puternici decât acum un an.”, a spus Victor Ponta, la Gândul Live.

Parteneri
sati
x close